Opt craioveni bănuiți de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice – reținuți

0
641

Polițiști de la Secția nr.2 Poliție Craiova au reținut, astăzi, pentru 24 de ore, opt persoane – cinci bărbaţi şi trei femei – toate din municipiul Craiova, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În această dimineață, oamenii legii au pus în executare cinci mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cele opt persoane sunt bănuite că, în urmă cu câteva zile, în timp ce se aflau pe strada Bârseşti, s-ar fi lovit reciproc, incident în urma căruia ar fi fost distruse geamurile mai multor autoturisme, fiind tulburată ordinea şi liniştea publică.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 43 de obiecte contondente, spray-uri iritant-lacrimogene şi obiecte tăietor-înţepătoare.

De asemenea, au fost puse în executare opt mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul unității de poliție pentru audieri.

În urma cercetărilor şi a probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea celor opt, introduşi apoi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, urmând ca mâine să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unor măsuri preventive.

Activitățile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj.