Astăzi, “U” Craiova – Sepsi, de la ora 18

0
374

Universitatea Craiova joacă astăzi, de la ora 18, pe „Ion Oblemenco”, împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii I. Ştiinţa vine după eliminarea din Cupă, în timp ce formaţia lui Eugen Neagoe a acumulat un singur punct în play-off, fiind pe locul 6.

Înainte de meci, de la ora 14, pe esplanada arenei din Bănie are loc un FanZone, unde va fi prezent şi Gică Craioveanu.

În acest meci, Papură nu poate miza pe Martic, Tiago, Acka, Nuno Rocha şi Koljic, astfel încât primul 11 poate fi: Pigliacelli – Dimitrov, Donkor, Kelic, Bancu – Fedele, Mateiu, Cicâldău – Bărbuţ, Mihăilă, Carlos Fortes.

Antrenorul alb-albaştrilor, Cornel Papură, a prefaţat duelul astfel: „Ne aşteaptă un meci dificil cu Sepsi, o echipă care se apără foarte bine, dar sperăm să fim mai inspiraţi la finalizare, să concretizăm ocaziile pe care sper să le avem. Cei care vor intra pe teren, dacă vor fi determinaţi şi agresivi, au puterea să învingă orice echipă din România. Mie mi se pare că jucătorii dau tot ce pot pe teren. Că nu au mereu reuşite, asta e altceva. Nu mă gândesc la jocul rezultatelor, ci cum să câştigăm cu Sepsi”.

Alex Cicâldău a spus: „Va fi un meci greu, dar trebuie să-l câştigăm pentru a mai adăuga 3 puncte în clasament ca să ne păstrăm locul 3. Mereu am avut jocuri dificile cu Sepsi şi aşa va fi şi acum, nu se vor da la o parte, vor dori să câştige şi ei.  Mai avem 4 meciuri, dintre care 3 acasă şi trebuie să le abordăm la victorie. Nu e nicio problemă că jucăm de Paşte, suntem jucători profesionişti şi ne facem meseria. Sunt sigur că fanii vor fi alături de noi, chiar dacă i-am dezamăgit în Cupa României”.