Trupa Simplu va concerta la Craiova de Ziua Studentului

0
332

Casa Studenţilor în parteneriat cu organizaţia studenţească COS Craiova reiau tradiţia şi organizează joi, 31 martie, Ziua Studentului Craiovean, după o pauză de patru ani. Cu acest prilej, la Casa Studenţilor, începând cu ora 20.00, va avea loc Balul Balurilor, un spectacol la care invitat special este trupa Simplu.

Casa Studenţilor

Pentru acest eveniment, Casa Studenţilor cheltuieşte 22.000 de lei, din bugetul alocat de Agenţia Naţională pentru Tineret şi Sport. Accesul studenţilor va fi asigurat pe baza invitaţiei, dar şi a carnetului de student. Participanţii vor avea parte nu numai de un concert, ci şi de un concurs de miss, prin care se va alege cea mai frumoasă fată a Universităţii din Craiova. „Anul acesta ne-am gândit să organizăm mai multe evenimente şi în primăvară, pentru că  toate activităţile dedicate studenţilor erau grupate toamna Şi ne- am gândit să organizăm Balul Blurilor care este o încoronare a tuturor balurilor care au avut loc anul trecut. Pentru acest moment avem şi un invitat special: Trupa Simplu,, foarte mediatizată în prezent. De altfel, balul va fi prezentat de CRBL. Evenimentul va avea şi un concurs de miss la care vor participa toate câştigătoarele concursurilor anterioare. În urma deliberărilor juriului va fi desemnată „Miss Universitatea din Craiova”. De asemenea, pentru primele trei locuri Agenţia One Models va asigura premii precum telefoane mobile, vestimentaţii şi un curs de modeling”, a precizat Dorin Mărgărit, directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova.

Reprezentanţii organizaţiei COS Craiova au precizat că reluarea tradiţiei pentru Ziua Studentului, pierdută din cauza lipsei banilor, este un eveniment important pentru cei 32.000 de studenţi ai Universităţii din Craiova.