Un nou insucces pentru handbalistele Craiovei

0
298

Echipa de handbal a Craiovei a bifat un nou insucces, în etapa a 8-a a Ligii Florilor, la turneul care se desfăşoară în Bucureşti. Fără Șelaru, Savu, Țicu, Adespii și Crăciun, accidentate, şi Matlashova, care şi-a reziliat contractul, SCM Craiova a cedat cu 23-19 în faţa Rapidului. Au jucat pentru SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru (portari), Zamfir 5 goluri, Andrei 4, Nica 4, Colac 2, Cace 2, Orşivschi 1, Ion 1,  Gogoșeanu.

De la gazde, Eliza Buceschi a reuşit cele mai multe goluri  – 7.

După 8 etape din Liga Florilor, SCM Craiova ocupă locul 12, cu 6 puncte.

„Având în vedere că am avut șapte jucătoare accidentate, fetele tinere au încercat să joace bine, dar am întâlnit o echipă valoroasă și nu am reușit să facem față. Sunt supărat pentru situația în care ne aflăm și nu știu ce se va întâmpla dacă peste două săptămâni vom juca iar 2, 3 meciuri la rând.  Față de gândurile de la începutul sezonului, situația în clasament este compromisă în proporție foarte mare. Pentru meciul următor ne pregătim cum putem mai bine, chiar dacă va fi peste câteva zile. Sper ca sportivele cu experiență din această echipă să realizeze că avem nevoie de ele și să ne ajute să urcăm în clasament. Cu CSM Slatina va fi un meci capital, nu se întâmplă nimic, dar dacă nu vom câștiga locul din clasament va fi unul care nu ne va face cinste”, a declarat Bogdan Burcea.

„A fost un meci greu și s-a simțit lipsit celor șapte jucătoare, care sunt accidentate. În finalul jocului am obosit și nu am reușit să revenim. În partida următoare, cu CSM Slatina, trebuie să ne mobilizăm și să ne întoarcem acasă cu trei puncte”a spus şi portarul Bianca Curmenţ.