Ministrul Finanţelor Publice Eugen Teodorovici este audiat în Comisia economică din Senat

0
408

Ministrul Finanţelor Publice Eugen Teodorovici este audiat astăzi în Comisia economică din Senat cu privire la impactul măsurilor fiscal-bugetare introduse prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.114/2018.

Potrivit ordinii de zi a şedinţei de marţi a Comisiei economice din Senat, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici va fi prezent pentru a discuta aspecte referitoare la impactul măsurilor fiscal-bugetare introduse prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal-bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene.

Tot la şedinţa de astăzi este aşteptat şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, însă purtătorul de cuvânt al BNR Dan Suciu a declarat, pentru MEDIAFAX, că Isărescu nu a decis însă dacă se va prezenta sau nu marţi la comisiile parlamentare, la invitaţia senatorului Daniel Zamfir. Suciu a mai spus că senatorul Zamfir trebuie să răspundă acuzaţiilor de abuz în serviciu.