Tudor Gheorghe va susține la Craiova, pe 1 martie, spectacolul „Rândunici printre lozinci”

0
323

Pe 1 martie, ora 19.00, Tudor Gheorghe revine la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova cu un nou spectacol, realizat în mod iscusit sub titulatura „Rândunici printre lozinci”. Cu o nouă orchestrație a dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu și o interpretare inedită, așa cum maestrul ne-a obișnuit, muzica anilor ’60-’70 va prinde viață alături de membrii orchestrei Concertino din Chișinău. Spectacolul va fi prezentat pe data de 21 martie și la Sala Palatului din București.

«„Olteanul universal” a fost dintotdeauna un îndrăgostit de poezia şi muzica românească și s-a gândit să creeze un nou spectacol pentru cei nostalgici și nu numai pentru ei, ci și pentru tinerii care vor să cunoască frumusețea poeziei cântate și recitate în anii ’60-’70, transformându-le amintirea și poveștile într-o realitate. Tudor Gheorghe se va lupta, prin „exorcizare muzicală”, cu nostalgia, având cele mai frumoase unelte: poezia şi melosul românesc», precizează organizatorii.

Biletele se găsesc pe www.tudor-gheorghe.ro şi la casa de bilete a Teatrului Național Craiova (strada „A.I. Cuza” nr. 11, tel. 0251.413.677), deschisă de luni până vineri între orele 11.00-19.00, iar sâmbăta și duminica, de la 12.00 la 19.00, la prețul de 100 lei.