Dolj: Șoferi prinși băuți la volan

0
171

Conform IPJ Dolj, ieri, 28 ianuarie 2018, în jurul orei 1530, polițiști din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe Gheorghe Z., de 34 de ani, din comuna Melineşti, județul Dolj, care a condus un autoturism pe bulevardul Dacia, din municipiul Craiova,  având o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic Județean Nr. 1 Craiova unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, în jurul orei 1615,  polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, Formaţiunea Poliţie Rutieră, l-au depistat pe Ion C., de 56 ani, din municipiul Calafat, sat Basarabi, județul Dolj, în timp ce conducea  un autoturism pe DN 56, în comuna Maglavit, județul Dolj, având o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Calafat, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.