Duel de final de an în Polivalentă: SCM Craiova vs Tadici

0
228

Handbalistele de la SCM Craiova vor disputa joi, de la ora 11.30, ultimul meci din 2022, în Sala Polivalentă, adversară fiind echipa controversatului antrenor Gheorghe Tadici, HC Zalău. Meciul va conta pentru etapa a 11-a din Liga Florilor. Cele două formaţii au un sezon dezamăgitor, formaţia din Bănie ocupând locul 8 după 10 etape, cu 12 puncte, în timp ce Zalăul este pe poziţia a 12-a, cu 9 puncte. Craiovencele au totuşi un moral bun, după succesul de la Cisnădie, din runda precedentă, în timp ce sălăjencele sunt sub presiunea permanentă a colericului Tadici, ale cărui ieşiri necontrolate continuă să contrarieze lumea sportului.

Meciul a fost prefaţat astfel de Flori Stanciu, secundul echipei din Bănie: „Eram datoare pentru toată lumea cu o victorie importantă, aşa cum a fost cea de la Cisnădie. Mă bucur că fetele s-au adunat, că şi-au arătat adevărata valoare. Sunt puncte extrem de bine venite, aveam nevoie de o gură de oxigen, iar acum privim cu încredere înainte. Joi vom avea parte de un joc dificil cu Zalăul. Şi ei au nevoie de puncte, iar din acest motiv echipa noastră trebuie să rămână montată şi să construiască în continuare ceea ce a început la Cisnădie“.

„Meciul trecut, cel de la Cisnădie, a fost extrem de greu şi mă bucur că ne-am adunat şi am propus un handbal de calitate. Asta este adevărata valoare a echipei. Am trecut printr-o perioadă grea, am pierdut meciuri importante, dar va fi altfel pe viitor. Joi dăm peste Zalău, ne dorim victoria şi vom face totul pentru a câştiga. Aşteptăm publicul la sală să ne susţină şi să fie alături de noi“, a adăugat centrul Ana Maria Ţicu.