De Sărbători, Promenada se transformă într-un spațiu feeric

0
287

Craiova, 28 noiembrie 2023 – În perioada 1-24 decembrie, Promenada aduce spiritul Crăciunului în centrul comercial, prin decorațiuni spectaculoase și evenimente speciale, menite să ofere vizitatorilor o experiență completă de sărbători.

Pe 2 decembrie, elemente moderne și tradiționale din lumea muzicii vor prinde viață prin concertul artistei AMI. Alături de trupa sa, începând cu ora 18:00, AMI va interpreta piese cunoscute publicului larg, precum „Deja Vu”, „Fluturi”, „Dulce Simfonie”, „Te-aștept diseară” și „Nostalgia”, hit nou lansat. În plus, centrul comercial va deveni scena colindelor interpretate de artistă, dar și de copiii din corul Allegro, parte din programul Național Cantus Mundi.

Astfel, de sărbători, Promenada va deveni spațiul unde publicul găsește nu doar un loc dedicat cumpărăturilor, ci și un spațiu al experienței, al poveștii și al surprizelor.

Evenimentul din perioada 1-24 decembrie face parte din programul Advent Calendar, pe durata căruia, zilnic, vizitatorii vor beneficia de cadouri și oferte speciale în magazinele din centrul comercial.

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele Promenada pot fi consultate pe site-ul centrului comercial https://www.promenadacraiova.ro/ .

 

 

***

Despre Promenada

Promenada, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare și modern centru comercial din municipiul Craiova, are o suprafață închiriabilă de 78.500 metri pătrați, din care noul centru comercial ocupă 62.500 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 metri pătrați. Centrul comercial găzduiește peste 150 de magazine, mixul de chiriași incluzând atât nume în premieră la nivel național, cât și numeroase branduri în exclusivitate pe piața din Craiova.

Printre cele peste 20 de magazine în premieră se numără Lefties, Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Modivo, Mohito, Obsentum și Carrefour, dar și de noile concepte de magazine din lanțul Inditex: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara, Massimo Dutti, Mamaquilla. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle).

Promenada pune la dispoziția clienților săi peste 2100 de locuri de parcare, precum și cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, unde se găsesc restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber. Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Promenada sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii.