Ultima oră – Fanii Ştiinţei pot asista la tot derby-ul cu FCSB!

0
911

Fanii Universităţii Craiova pot rămâne pe stadion pe tot parcursul derby-ului cu FCSB, cu condiţia de a-şi păstra biletul de intrare sau abonamentul până când vor ajunge acasă. Mesajul a fost transmis chiar de către Raed Arafat. „Pentru cei care se întorc de la meciurile care se termină după ora 21:00, s-a hotărât că persoanele respective pot arăta biletul de la meci la întoarcerea acasă”, a spus șeful DSU.

Alte condiţii pe care trebuie să le îndeplinească fanii pentru a fi prezenţi pe stadion la meciul din seara aceasta, care va începe la ora 20.15: să fie vaccinaţi împotriva coronavisului sau trecuţi prin boală în ultimele trei luni, să aibă bilet sau abonament pentru a se afla printre cei 10.000 de spectatori care vor putea urmări partida, 30 la sută din capacitatea arenei.

„Veste excelentă înaintea duelului cu FCSB: suporterii care vor participa la derby-ul din această seară nu mai sunt nevoiți să plece acasă la pauza meciului și pot asista la întreaga partidă. Facem un apel către toți suporterii noștri să păstreze OBLIGATORIU biletul la meci până în momentul în care ajung acasă, după finalul partidei.

De asemenea, la acest meci trebuie să se respecte distanțarea socială în arenă, cu o capacitate de 30%, conform legilor în vigoare. Pot participa doar persoanele care au schema completă de vaccinare și cei care au trecut prin boală. Nu avem nicio scuză să nu susținem Știința din #VulcanulDePeOblemenco” este comunicatul Universităţii Craiova.