La vârsta senectuţii, un bărbat de peste 70 de ani, din Bârca, a violat două fetiţe. A ajuns unde trebuie, după gratii.

0
373

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din comuna Bârca, județul Dolj, a fost reținut de polițiști, aseară, fiind acuzat că a violat două fetițe în vârstă de 5 ani, din localitate. Fapta este impardonabilă şi nu mai există termeni de discuţie. Într-un final, justiţia îşi va face datoria.

Potrivit IPJ Dolj, o femeie din Bârca a anunțat poliția, aseară, că fiica şi nepoata sa, ambele în vârstă de cinci ani, ar fi fost violate de un bărbat de 72 de ani, din aceeaşi localitate.

Fapta s-a petrecut marți seara. Bărbatul le-a luat pe cele două copile în locuința sa, le-a bătut și apoi a profitat de ele, spun anchetatorii. „La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările , sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea. În fapt, bărbatul este bănuit că, în cursul zilei de 27 septembrie, le-ar fi invitat pe cele două copile în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra acestora”, a  precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru cele două violuri şi pentru coruperea  sexuală a minorilor. Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea,  în vederea luării unei măsuri preventive.