M. Rădoi: “Trebuie să ne revenim fizic şi mental după Beer Sheva”

0
351

În etapa a 7-a a Superligii se întâlnesc, luni, de la ora 21.00, la Severin, Universitatea Craiova şi FC Botoşani. Antrenorul Ştiinţei, Mirel Rădoi, a prefaţat duelul cu echipa antrenată de Mihai Teja, precizând că speră ca jucătorii săi să depăşească momentul eliminării din play-off-ul Conference League, care a lăsat urme atât pe plan fizic, dar şi mental.

„Venim după un meci disputat, în care putea fi un scenariu de vis, în schimb a fost un scenariu de groază pentru noi. Aşa cum am spus înainte de returul de la Beer Sheva, indiferent de deznodământul calificării, aş fi vrut să se termine după 90 de minute. Aşa, a fost un consum mare de energie pentru noi, consum foarte mare şi mental pentru loviturile de departajare. Aş fi vrut ca totul să se termine mai devreme, însă din păcate nu s-a putut şi rămân urme. Sper ca băieţii să fie pregătiţi pentru meciul cu Botoşani, un adversar destul de echilibrat şi de valoros, care a câştigat şi cu campioana CFR Cluj, aşa că mă aştept la un meci echilibrat. Este o echipă mult schimbată în bine şi asta i se datorează lui Mihai Teja. Botoşani pune presiune pe adversar indiferent că este meci acasă sau în deplasare, o echipă agresivă, care a şi schimbat sistemul de câteva ori şi se vede că jucătorii au experienţă şi pot să abordeze orice meci în orice aşezare. Mihai Roman, pe lângă faptul că este un jucător valoros, cunoaşte în detaliu jucătorii noştri. Să sperăm că şi noi îl cunoaştem destul de bine, încât să-l anihilăm, dacă i-a trecut acea accidentare. Noi avem ceva probleme medicale, vor fi schimbări în echipă, iar până la ora meciului trebuie să mai rezolvăm din problemele mentale, pentru că oricât am vrea să spunem că suntem pregătiţi, e clar că pe creier ne rămân anumite lucruri de la ultimul meci, cu Beer Sheva” a declarat Mirel Rădoi.

Atacantul brazilian al Universităţii, Rivaldinho, a declarat înaintea meciului cu FC Botoşani: “Întâlnim o echipă bun, cu un antrenor, depinde de noi să facem un meci bun şi să câştigăm, fiindcă avem nevoie de puncte. Faţă de perioada dinainte în care am jucat în România, nivelul cred că a crescut, echipele au jucători cu experienţă. Eu m-am adaptat repede la Craiova, am fost primit foarte bine, sunt comod, fericit aici, dar sper să vină victoriile şi golurile, pentru a duce Universitatea Craiova sus, unde trebuie”.