A doua seară de IntenCity, distracție maximă

1
572

Cel mai mare festival de muzică din sudul României este pe ultima sută de metri. După două seri incendiare, cu muzică de foarte bună calitate, astăzi, Complexul Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) își redeschide porțile pentru a găzdui IntenCity, partea a III-a și ultima. Aflat la prima ediție, IntenCity este evenimentul la care toți artiștii ar putea fi headlineri, și își propune să devină unul dintre cele mai importante din țară.  Și astăzi, porțile stadionului Ion Oblemenco se vor deschide pentru public la orele 16:00. Concertul încep de la ora 18:00 și durează până la 02:00-03:00 dimineața.

Concertul de sâmbătă seara s-a deschis într-un mod elegant, distins, în care Craiova și-a arătat clasa. Opera Română Craiova a pregătit o deschidere grandioasă, așa cum și-a obișnuit publicul la evenimentele din ultimii ani. Orchestra și Corul Operei Române Craiova, conduse de maestrul Dumitru Cârciumaru, au interpreta aseară, unele dintre cele mai îndrăgite fragmente muzicale clasice, selectate special pentru eveniment. Apoi spectacolul a continuat și atmosfera s-a încins la maximum când pe scenă a urmat celebrul Afrojack.

Și în seara aceasta se anunță ceva spectaculos. Artistul belgian Felix De Laet, cunoscut publicului din întreaga lume sub numele de scenă Lost Frequencies, celebru pentru hiturile Are You with Me, Where Are You Now și Reality, se alătură artiștilor care vor urca duminică pe marea scenă a festivalului. DJ-ul și producătorul francez Martin Solveig, unul dintre cei mai bine cotați DJi pe plan internațional, Simon Patterson, Chico Rose, DJ Adrian Eftimie & Optick sunt cei care completează line-up-ul electro din acest weekend, la Craiova.

Duminică, 28 august, la IntenCity Festival

18:30 – Faydee

20:15 – Martin Solveig

21:50 – Jason Derulo

23:20 – DJ Snake

00:50 – Lost Frequencies

02:00 – Simon Patterson

1 COMENTARIU

Comments are closed.