Băuturi deţinute ilegal descoperite la un restaurant din Craiova

0
142

În cadrul unei acţiuni organizate miercuri de poliţiştii craioveni, la un restaurant din municipiu s-au descoperit peste 200 de litri de băuturi alcoolice deţinute ilegal şi produse din carne neetichetate corespunzător.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în cursul zilei de miercuri, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au descins la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din Craiova, mai exact restaurantul Galaxy, situat pe strada „Gheorghe Chiţu” din municipiu. În urma verificărilor efectuate în incinta restaurantului, poliţiştii au descoperit 220 litri băuturi spirtoase şi 48 litri băuturi intermediare deţinute ilegal, cu privire la care s-a stabilit că urmau să fie comercializate cu ocazia diverselor evenimente organizate de reprezentanţii restaurantului.

În continuarea efectuării investigaţiilor au fost descoperite şi cantităţi diverse de carne şi produse din carne neetichetate, pentru care administratorul societăţii nu a putut prezenta documente de provenienţă. „În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru deţinerea ilegală a băuturilor nemarcate fiscal, iar în ceea ce priveşte produsele din carne urmează ca reprezentanţii DVSA Dolj, chemaţi la faţa locului de poliţişti, să dispună măsurile legale”, a precizat agent-şef adjunct Amelia Barbu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.