Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte 1-0
A marcat: M. Roman 46.
Stadion: „Ion Oblemenco”, spectatori: 10.000.
Craiova: Pigliacelli 6- Șt. Vlădoiu 5 (25 Martic) 7, Kelic 6, Acka 7, Bancu 6 – Qaka 5 (65 Mateiu) 5, Ivanov 6, Cicâldău 5 (79 Vătăjelu) 4 – Bărbuț 6, M. Roman II 7, V. Constantin 5. Antrenor: Corneliu Papură. Rezerve: L. Popescu – Ioniţă, Baiaram, Fortes.
Chindia Târgoviște: Aioani – Martac, C. Dinu, M. Leca, Neciu – D. Novac, L. Mihai (60 Bic) – Neguț, Neicuțescu, Florea (74 Cherchez) – Voduț (60 Dumitraşcu). Antrenor: Viorel Moldovan. Rezerve: D. Moldovan – Benga, Raţă, A. Burlacu.
Arbitru: Horia Mladinovici 6. Asistenţi: Ciprian Danşa, Stelian Slabu. Rezervă: Andrei Morăiţa.
Observatori: Cornel Fecioru, Ion Căţoi.
Dacă între meciurile cu Sabail, Craiova a primit Clinceniul, dubla cu Honved a încadrat partida oltenilor cu cealaltă nou-promovată, Chindia. Papură i-a scos din echipă forţat de regula under 21 pe Martic şi Vătăjelu, şi pe considerente de formă pe Mateiu, fiind preferat Qaka. Adversarul ambiţios, ritmul de joc la 3 zile şi terenul prost de pe „Ion Oblemenco” erau temerile antrenorului din Bănie, care recunoştea totuşi că „trebuie să câştigăm şi dacă ninge”. De partea cealaltă, trupa lui Viorel Moldovan venea după două prestaţii remarcabile în primele etape, dar din care a scos un singur punct. Şi la Craiova au jucat bine târgoviştenii, în faţa unei echipe care şi-a creat primele ocazii abia după o jumătate de oră, prin fundaşii Kelic şi Martic, aceştia având însă finalizări specifice postului. Papură a schimbat primul „junior” devreme, fiindcă Vlădoiu s-a accidentat. Cea mai mare şansă a primei reprize au avut-o însă oaspeţii, pe respingerea defectuoasă a lui Kelic, dar voleul lui Florea din poziţie excelentă a fost razant cu transversala. Prima parte s-a încheiat cu lovitura liberă de la 30 de metri executată de Cicâldău spre vinclu, dar nu suficient de puternic pentru a-l surprinde pe Aioani.
De la cabine gazdele au ieşit mai hotărâte şi au deschis scorul imediat. Martic l-a servit ideal pe Roman, necruţător cu capul din 6 metri, chiar dacă Aioani a apucat să devieze. Atacantul oltean marcase şi în finalul primei părţi, dintr-o fază similară, dar fusese semnalizat în ofsaid. Iureşul oltenilor a durat puţin, iar oaspeţii au prins curaj treptat şi au avut o mare şansă de egalare, pe o gafă a lui Cicâldău, dar atacanţii lui Moldovan nu s-au sincronizat în careul advers. Ca şi cu Clinceniul, oltenii s-au clătinat rău în ultima parte. Pe final, craiovenii au părut epuizaţi, oferind senzaţia că nu mai au forţa nici să iasă din careul propriu, iar nou-promovata s-a aruncat în ofensivă şi merita să egaleze, dar lovitura de cap a lui Neicuţescu a izbit transeversala. Universitatea are maxim de puncte după 3 etape şi este lider, dar a tremurat din toate balamelele cu ambele promovate, câştigând cu mare noroc.