Tineri din Craiova fac practică la Romtelecom

0
241

40 de studenţi şi tineri absolvenţi, dintre cei peste 2.000 de aplicanţi,  îşi vor petrece următoarele trei luni ca interni la Romtelecom, acumulând experienţă practică în cadrul organizaţiilor Operaţiuni şi Tehnologie, IT, Comercial şi Resurse Umane. Romtelecom derulează pentru a patra oară acest program, la care au participat în total peste 120 de tineri. 

Marea majoritate a poziţiilor sunt disponibile în Bucureşti, alte câteva fiind în Craiova, Timişoara şi Iaşi. În acest program s-au înscris studenţi la Politehnică (Telecomunicaţii, Automatică şi Calculatoare), ASE (Marketing, Management şi Cibernetică), Universitatea Bucureşti, SNSPA, cele mai căutate poziţii fiind din cadrul Diviziei Resurse Umane.

„Tinerii vor fi îndrumaţi pe parcursul programului de internship de 17 mentori – manageri cu experienţă din cadrul companiei. La finalul programului, tinerii vor fi evaluaţi, iar cei care îndeplinesc criteriile de performanţă vor beneficia de prelungirea perioadei de internship cu alte 6 sau 12 luni, putând să primească chiar oferte de a se alătura echipei Romtelecom.

Iuliana Costăchescu, participantă la programul de internship de anul trecut, acum reprezentant comunicare marketing, mărturiseşte: «Acest program de internship a însemnat pentru mine ocazia de a-mi descoperi adevărata vocaţie, de a mă “construi” încetul cu încetul din punct de vedere profesional. Mi-a deschis noi orizonturi, şi, nu în ultimul rând, m-a ajutat să-mi cunosc îndeaproape aptitudinile şi limitele. Romtelecom este locul ideal pentru cei care îşi doresc să realizeze lucruri la care visează de multă vreme».