Inspectoratul de Muncă Dolj, evaluat de francezi

0
222

O delegaţie din Franţa va ajunge, în luna septembrie, în Dolj, pentru o vizită la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM). O dată la zece ani, România este evaluată din punctul de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă, iar ITM Dolj este una dintre instituţiile din ţară unde comisia de specialitate va desfăşura activitate în acest sens.

“Reprezentăm nu numai Doljul, ci şi ţara, la începutul lunii septembrie, când România va fi evaluată din punctul de vedere al Securităţii şi Sănătăţii în Muncă. După cum se ştie, facem parte din Organizaţia Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă şi, o dată la 10 ani, suntem evaluaţi din acest punct de vedere. Unul dintre cele trei judeţe este Doljul, de aceea, în perioada 2-4 septembrie, vom avea vizita unei delegaţii din Franţa, pentru a analiza activitatea Inspecţiei Muncii şi în speţă a ITM Dolj”, a declarat inspectorul-şef al ITM Dolj, Cătălin Mohora.

Acesta spune că, pe linie de activitate a Inspecţiei Muncii, instituţia pe care o reprezintă a avut o colaborare internaţională cu omologii bulgari, alături de care au efectuat controale pe şantierul de la podul Calafat-Vidin, pentru verificarea societăţilor care desfăşoară activitate în zonă. “La nivelul ITM Dolj avem o activitate foarte bună, de aceea am şi fost selectaţi”, a conchis Mohora.