Furtună în Craioviţa Nouă

0
838

Furtuna de aseară a produs pagube importante în cartierul Craiovița Nouă, acoperișurile a trei blocuri fiind smulse și căzute pe carosabil și peste mașinile parcate lângă imobile. Conform autorităţilor, 21 de autoturisme au fost avariate. 

„În urma feneomenelor meteo, Cod galben descărcări electrice de vijelii și grindină, în municipiul Craiova, cartier Craiovița Nouă, bd. Dacia și bd. Oltenia, pompierii militari au intervenit pentru degajarea unor părți de acoperiș la trei blocuri de locuințe. Dupa ce au fost indepartate elemente din structura acoperisului care a fost luat de vant au rezultat aproximativ 21 de autoturisme avariate. Nu au fost înregistrate victime”, precizează ISU Dolj.

 

În Craiova, furtuna a lovit şi  pe străzile “Pârâului” și  “Burebista”, unde s-a intervenit pentru degajarea unor copaci căzuți pe carosabil. În această situație, spun pompierii, nu au fost produse pagube materiale.

„Echipaje de la RAADPFL au intervenit pentru degajarea a cinci copaci cazuti pe carosabil”, mai arată ISU Dolj. Și în Valea Stanciului s-a intervenit, după ce un copac a fost rupt și căzut pe carosabil.