Mititelu a anunţat că-şi retrage echipa

2
209

Patronul este convins că FCU Craiova va fi reînscrisă în Liga a II-a, dar ia în calcul să revină şi din Liga a IV-a, dacă nu va fi votat planul de reorganizare

Adrian Mititelu a anunţat că-şi retrage echipa din competiţie, fiindcă nu-i poate oferi condiţii de pregătire şi finanţare, făcându-i vinovaţi, printre alţii pe primarul Olguţa Vasilescu, pe patronii CSU Craiova şi FRF. „După o situaţie grea de 8 luni de zile, nu mai putem să ducem această competiţie, fiindcă acest grup ne-a închis toate posibilităţile. Nu ne mai putem antrena pe terenuri preistorice, echipa este hăituită, fiecare om care ne-a ajutat a avut probleme. Dacă eram lăsaţi pe „Ion Oblemenco” nu ajungeam aici. Nu mai pot, nu mai am nicio soluţie, am luptat mai mult decât puteam. Noi ne luptăm cu săbii de lemn contra unor arme nucleare. Nu vrem ca adversarii să se bucure că ne bat la scor, e păcat de istoria acestui club să ne umilească adversarii. Îmi cer scuze suporterilor şi partenerilor de competiţiei. Astăzi spunem stop activităţii cu speranţa că acest club îşi va relua cândva activitatea, n-a murit în 2011 nu va muri nici în 2014. Mâine, va primi şi FRF înştiinţarea” a spus Mititelu.

Patronul FCU Craiova a precizat că nu va ceda brandul, în ciuda dorinţei suporterilor şi că la vară vrea să reia competiţia din Liga a II-a, în cel mai rău caz din Liga a IV-a. „Echipa nu va fi substituită şi niciodată nu va fuziona cu un club, cu atât mai puţin cu CSU, această echipă înfiinţată abuziv, care are zilele numărate. Sper că la vară să reîncepem din Liga a II-a, trebuie ca FRF să ne înscrie din nou, fiindcă este la fel de vinovată ca Mihai Rotaru şi Olguţa Vasilescu. Nu am să-i las să pună mâna pe acest brand. Jucătorii rămân sub contract, se apropie planul de reorganizare. Jucătorii nu pot pleca nicăieri, fiindcă suntem în insolvenţă, unii s-ar bucura să intrăm în faliment ca să poată pleca. Juniorii vor să plece, Dorel Stoica a semnat chiar contract cu CSU. Nu plec atunci când îmi spun doi-trei suporteri din galerie, nu abandonez acest brand. Trăiesc cu gândul la pedepsele pe care le vor primi Sandu şi Dragomir. Nu vreau să predau clubul decât când se va face dreptate, clubul are nevoie de mine mai mult ca niciodată. Nu am furat echipa şi nimeni nu are dreptul să-mi spună să plec. Oricum, dacă se intră în faliment, avem şi planul de rezervă, pot înfiinţa altă societate pentru a asigura continuitatea clubului, deşi atunci ar trebui să începem din Liga a IV-a”.

Mititelu l-a atacat dur pe Gică Craioveanu, directorul de imagine al celor de la CSU Craiova, dar şi pe preşedintele Craiovei Maxima, Cornel Stroe. „Craioveanu pentru bani este în stare să spună că este urmaşul lui Magellan. Preşedintele Craiovei Maxima, Cornel Stroe nu a făcut nimic, nu a fost decât martor la căratul apei, nu a făcut un teren de antrenament, doar a vândut nişte fanioane”. Căpitanul FCU, Mădălin Ciucă, a spus: „Nouă, jucătorilor, ne pare rău că s-a luat această decizie, dar s-a mai pus de câteva ori această problemă. E dificil să poţi juca fotbal când te antrenezi pe terenuri impracticabile. Ne-am oprit ca să nu mai pierdem meciuri şi să fim umiliţi”. În cazul în care se va retrage FCU Craiova, rezultatele echipei din tur se vor menţine, dar cele din retur vor fi omologate cu 3-0 în favoarea adversarilor. Conform regulilor stabilite anul trecut, o echipă care se retrage din campionat nu va mai putea începe din eşalonul imediat următor, ci din liga judeţeană.

2 COMENTARII

  1. e o vorba din batrani:daca taceai ,filosof ramaneai.oricum pentru tine nu e valabila,scoala si bunul simt sunt niste necunoscute!

Comments are closed.