Încă mai găsiți bilete la concertul Nicu Alifantis de astă-seară!

0
128

În cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al său, intitulat „Mozaic”, Nicu Alifantis concertează și la Craiova – astă-seară, începând cu ora 19.00, în sala Teatrului Național „Marin Sorescu”. Încă mai găsiți bilete la Agenția TNC, la prețul de 70 de lei.

Albumul include 14 piese care vorbesc despre dragoste în română, portugheză, hindi, sanscrită şi greacă. Versurile melodiilor sunt poezii scrise atât de autori români, precum Mihai Eminescu, Nichita Stănescu, George Topârceanu sau Nina Cassian, cât şi de autori străini – Maria Mirtiotissa sau Luis de Camoes.

«De ce Mozaic? Pentru că este cel mai proaspăt album, pe care-l iubesc ca pe un nou-născut. Ce părinte nu-i poate dori odraslei sale tot ce-i mai bun. Vreau să-i pun lumea la picioare, să-l fac cunoscut, iubit, râvnit, căutat, lăudat, pentru că-i al meu și sunt mândru de el. De ce 40 de concerte? Pentru că anul acesta am împlinit 40 de ani de când slujesc necondiționat, cu mult drag, respect, iubire și recunoștință în fața Dumneavoastră, Publicul, și vă datorez însăși existența mea artistică. Este și va fi un examen greu, extraordinar de greu, pe care mi-l propun, ca pe o provocare și pe care, sper, cu ajutorul bunului Dumnezeu și al bunăvoinței Dumneavoastră, cei ce veți fi alături de mine, să-l pot trece. Dați-mi o șansă, promit să nu va dezamăgesc!», scrie folkistul Nicu Alifantis pe site-ul său.