Târg de cariere, la Craiova

1
159

Organizaţia studenţească AIESEC, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local al municipiului Craiova vor organiza, în zilele de 30 şi 31 martie, între orele 10.00 şi 17.00, în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”, „Zilele Carierei 2012”. Evenimentul, ajuns la cea de-a II-a ediţie, va aduce în faţa tinerilor 18 companii. 

Printre companiile care şi-au confirmat deja prezenţa se numără Obiettivo Lavoro, Vimetco Extrusion, Vimetco Alro, Kirchhoff Automotive, IAC Group, Aproape de Tineri, LIDL, Manpower, Centrul de formare DAGMAR D.V. sau Acces Oltenia.

Evenimentul – ce are ca scop dezvoltarea economiei locale prin dinamizarea forţei de muncă – se adresează tuturor categoriilor sociale, atât şomerilor, cât şi persoanelor care ocupă deja un loc de muncă, atât celor cu experienţă, cât şi tinerilor proaspăt absolvenţi, care, în cadrul acestui eveniment, vor avea şansa de a obţine informaţii direct de la „sursă”. Târgul îşi propune, de asemenea, să vină în sprijinul companiilor în ceea ce priveşte consolidarea bazei de date cu CV-uri, cu scopul de a avea, astfel, acces la un număr considerabil de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, fapt ce constituie un beneficiu pentru fiecare dintre cele două părţi implicate: angajator şi angajat.

Ofertele companiilor partenere vizează domenii precum cel tehnic, comercial, informatic, dar urmăresc şi instruirea potenţialilor angajaţi, prin facilitarea accesului la cursuri de formare profesională, dezvoltare a competenţelor lingvistice şi programe de practică în străinătate.

Prima ediţie a acestui Târg a avut loc în toamna anului trecut, când au participat 13 companii şi 4 ONG-uri i. Peste 2.700 de craioveni au trecut pragul Târgului, solicitând un loc de muncă în domenii de actualitate, precum comercial, informatic, de producţie, tehnic sau de vânzări.

1 COMENTARIU

  1. nu ne mai aburiti cu targurile de carier am 51 de ani am lucrat la doljchim 29 de ani am fost la toate tirgurile de carier pe care lea organizat doljul in afara ca consumati bani si va dam niste cv, cere nu au nici o valoare nimic mai bine ocupativa de creerea de locuri de munca ca nu miati oferit nimic concret va bateti jopc de noi nu ne mai amagiti atita

Comments are closed.