PSD, un gest deplin responsabil

0
409

Conducerea interimară a PSD a hotărât să amâne congresul planificat pentru mâine, 29 februarie, potrivit unui comunicat de presă. Decizia salutară este motivată de confirmarea primului caz de infectare cu noul coronavirus, precum şi de faptul că o parte importantă a delegaţilor sunt implicaţi în gestionarea măsurilor care se impun pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu COVID-19.

„Având în vedere confirmarea primului caz de infectare cu COVID-19 pe teritoriul României, precum și faptul că o parte însemnată a delegaților la congresul PSD (președinți de Consilii Județene, primari, consilieri locali și județeni, precum și alți reprezentanți ai autorităților locale) sunt implicați în gestionarea pe plan local a măsurilor ce se impun pentru prevenirea răspândirii infectării cu COVID-19, conducerea interimară a PSD a decis amânarea Congresului planificat pentru sâmbătă, 29 februarie.

Considerăm că toți cei care sunt implicați la nivel local, în gestionarea amenințării cu care se confruntă România, trebuie să se ocupe acum de siguranța și sănătatea oamenilor, orice alte activități nefiind o prioritate.”