Conferința de lansare, proiect transfrontalier

0
122

Astăzi, ora 15.00, la Hotel Ramada din Craiova, va avea loc conferința de lansare a proiectului tarnsfrontalier „Combined Efforts in Support to Disadvantaged People on the Labour Market in the Cross-Border Area”, care se va desfășura în data de 28 februarie 2019, ora 15.00, la sala de conferință a Hotelului Ramada Plaza Craiova. Universitatea din Craiova este partener în acest proiect, alături de Municipalitatea din orașul Berkovitsa. Aplicantul principal al proiectului este Asociația Roma Berk din Bulgaria. Scopul proiectului este de ajuta persoanele cu dizabilități și cele de etnie romă să se auto-finanțeze sau să găsească un loc de muncă.

Echipa proiectului este alcătuită din cadre didactice de la Facultatea de Științe Sociale, Universitatea din Craiova și Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, care a pus la dispoziție gratuit Centrul de consiliere al proiectului (unde se desfășoară cursurile și ședințele de consiliere ale persoanelor din grupul țintă).

Manager proiect: Constantin Crăițoiu

Experți: Viorel Ghenea și Veronica Gheorghiță

Traineri: Sorin Liviu Damean; Emilia Sorescu și Simona Mihaiu

Director centru de consiliere: Lucian Dindirică

Asistent tehnic: Cristian Isvoranu

Agent financiar și administrativ: Adina Giuglea (Direcția Resurse Umane – UCV).

La conferință sunt invitați să participe, alături de membrii echipei proiectului din România și Bulgaria, reprezentanți ai administrației locale, ONG-uri de profil, presa și alți specialiști din domeniu.