Mesajul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, cu prilejul Zilei Protecției Civile din România

0
341

„Aniversarea celor 85 de ani de la înființarea Protecției Civile îmi oferă deosebita ocazie de a exprima, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, respectul și aprecierea noastră pentru toți cei care construiesc prestigiul acestei instituții, acționând zi de zi sub deviza deplinei abnegații.

Între momentul decretului regal din 1933, care consfințea nașterea acestei structuri, și zilele noastre, Protecția Civilă a cunoscut transformări profunde, o evoluție care a purtat-o către statutul actual, prezentându-se drept o componentă modernă și eficientă a sistemului de apărare națională.

Un lucru putem spune însă că a rămas neschimbat în tot acest timp: înalta calitate morală și profesională a celor care alcătuiesc acest corp de elită, oameni care se disting prin buna instruire, dar și printr-o remarcabilă disponibilitate, prin capacitatea de a se pune întru totul în slujba comunității, oferind un etalon de responsabilitate și devotament.

Este și motivul pentru care ne simțim onorați că v-am putut fi alături în ultimii ani și am avut prilejul de a oferi Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Oltenia» susținerea instituției noastre, prin proiecte și demersuri care au contribuit la îmbunătățirea cadrului în care își desfășoară importanta misiune.

Cu prilejul Zilei Protecției Civile, vă adresez sincerele noastre felicitări pentru tot ceea ce ați reușit să realizați, vă asigur că veți avea și în viitor în Consiliul Județean Dolj un partener ferm implicat și vă doresc multă sănătate, putere de muncă și succes în activitatea dumneavoastră de înaltă răspundere.“

 

BIROUL DE PRESĂ