Anișoara Stănculescu, vicepreședinte ALDE Dolj :” Problema încălzirii saloanelor din Spitalul Județean de Urgență Craiova trebuie rezolvată fără întârziere”

0
351

Considerăm că este inacceptabil ca  pacienții internați în Spitalul de Urgență Craiova să riște îmbolnăviri suplimentare din cauza frigului din saloane.

Putem înțelege că sunt dificultăți legate de modernizarea și consolidarea Spitalului, că unele din coloanele de căldură nu funcționează.

În același timp suntem convinși că dacă există bunăcredință și spirit managerial activ se pot găsi soluții pentru încălzirea adecvată a tuturor saloanelor din spital. Ar fi în beneficiul bolnavilor dar și al cadrelor medicale care lucrând în aceste condiții riscă ele însele să între în categoria pacienților.

Facem un apel către factorii în drept, către conducerea spitalului să renunțe la justificări de ordin tehnico-birocratic și să pună pacientul cu adevărat pe primul plan, mai cu seama acum în aceste condiții meteo extrem de severe.

Cine își va asuma responsabilitatea dacă, doamne ferește, vor exista victime din cauza  îmbolvirilor suplimentare cu viroze datorită frigului din saloane?!

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ