“U” Craiova – MTK Budapesta 2-0, într-un amical în Antalya

0
82

În primul amical din cel de-al doilea stagiu de pregătire înAntalya, CS Universitatea Craiova a câştigat cu 2-0 în faţa echipei maghiare MTK Budapesta (locul 5 în prima ligă). Golurile alb-albaştrilor a fost înscris de Nuno Rocha în minutul 12, după o centrare a lui Băluţă, şi de Bancu în minutul 88, de această dată Nuno Rocha oferind assist-ul.

Fără Ivan, Mateiu şi Vătăjelu, convocaţi la selecţionata divizionară,Craiovaa evoluat în formula: Straton – Dumitraş, Acka, Iliev, Izvoranu (88 Achim) – Băluţă (90 R. Petre), Zlatinski, Madson, Bancu – Nuno Rocha, Măzărache (65 Hergheligiu).

Maghiarii au şutat în transversala lui Straton în prima repriză, iar Herghelegiu a lovit şi el bara în partea secundă. Surprinzător, deşi era vorba de un meci amical, antrenorul Mogoşanu nu a efectuat decât o schimbare până în minutul 88, în timp ce oaspeţii au schimbat aproape întreaga formulă de start după o oră de joc.

Următorul adversar al echipei pregătite de Daniel Mogoşanu şi Victor Naicu va fi tot din Ungaria, FC Paksi (locul 4 în prima ligă), duminică.