Liverpool – Man City, finala Cupei Ligii Angliei

0
81

Manchester City s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, unde o va întâlni pe Liverpool, pe Wembley, pe 28 februarie. “Cetăţenii” au trecut cu 3-1 de Everton în returul semifinalei, după ce pierduseră în tur cu 1-2. Everton a deschis scorul prin Barkeley, dar Fernandinho, Kun Aguero şi De Bruyne au adus victoria gazdelor. De Bruyne s-a accidentat grav pe final de meci.

În Spania, FC Barcelona s-a calificat în semifinalele Cupei Regelui, după ce a eliminat-o pe Athletic Bilbao, scor 3-1 în returul de pe Nou Camp, catalanii impunându-se şi în tur cu 2-1. Suarez, Pique şi Neymar au marcat pentru gazde, după ce Inaki Williams deschisese scorul.

În semifinale s-a calificat şi Celta Vigo, care a învins-o în deplasare cu 3-2 pe Atletico Madrid, după 0-0 în tur. Pablo Hernandez (2) şi Guidetti au înscris pentru Celta, iar Griezmann şi Correa au punctat pentru echipa lui Simeone, care ratează calificarea.

În turul semifinalelor Cupei Italiei, Juventus a învins cu 3-0 pe Inter Milano şi se pregăteşte practic pentru o finală cu AC Milan, care a trecut în prima manşă, în deplasare, de Alessandria, scor 1-0. Morata, cu o dublă şi Dybala au adus succesul campioanei Italiei.

În semifinalele Cupei Ligii Franţei, PSG a eliminat-o pe Toulouse, scor 2-0, goluri Lavezzi şi Di Maria. PSG va juca finala cu Lille, care a eliminat-o pe Bordeaux.