Bancu, tătic de Crăciun

0
441

Căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu (28 de ani), a devenit tată chiar de Crăciun, prietena sa, Cătălina Achim, născând un băieţel, pe care cuplul s-a decis să-l numească Mathias Andrei. „Căpitanul nostru, proaspăt tătic de Sărbători. Bine ai venit pe lume, Mathias Andrei Bancu!” a fost mesajul postat de clubul Universitatea Craiova, pe site-ul oficial, alături de o fotografie recentă, de la o şedinţă foto în care Bancu apare alături de soţia sa însărcinată.

„Pentru mine şi pentru echipă a fost un an prost pentru că am pierdut campionatul în ultima etapă. O mare dezamăgire, dar capul sus. În noul an ne-am propus să fim mult mai tari mental şi să facem o figură foarte frumoasă” declarase Bancu la finalul turului, după meciul încheiat la egalitate, 0-0, cu CFR Cluj.

La premierea juniorilor din academia Universităţii, căpitanul a spus că i-a rămas gândul la titlu, după ce el şi coechipierii săi au fost atât de aproape de acest obiectiv în vara trecută.  „Mă bucur că l-am putut ajuta pe Moș Crăciun. Mi-ar fi plăcut să fim pe stadion, dar este bine și așa și mă bucur că am putut oferi o bucurie copiiilor. I-am cerut să ca în acest an să luăm titlul”.

Universitatea Craiova a ratat titlul în ultima etapă a sezonului precedent, după 1-3 cu CFR Cluj, chiar pe teren propriu. Nicuşor Bancu nu a jucat în partida respectivă, fiind suspendat, deşi el trebuia să-şi ispăşească runda de suspendare în meciul din penultima etapă, cu Astra Giurgiu, dar acesta nu s-a mai disputat, deoarece Astra a avut cazuri de coronavirus.