Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj: „A fost un semnal clar că lucrurile trebuiesc schimbate şi în judeţul nostru”

1
987
Organizaţia PNL Dolj se pregăteşte deja pentru alegerile locale. Rezultat bun atât pe Craiova, cât şi pe Dolj, de la alegerile prezidenţiale le-a dat curaj liberalilor doljeni, iar planurile de viitor arată bine. Şeful organizaţiei judeţene, Ştefan Stoica, a mulţumit ieri, tuturor craiovenilor şi doljenilor care au mers la vot în 24 noiembrie şi în mod special celor care au pus ştampila pe Klaus Iohannis. „A fost un semnal clar că lucrurile trebuiesc schimbate şi în judeţul nostru. Noi am avut o campanie decentă şi am înţeles că trebuie să mergem în fiecare comună, în fiecare casă, pe fiecare stradă şi să vorbim cu oamenii şi să le spunem ce vrem să facem şi ce va face Klaus Iohannis în următorul mandat. Sperăm că tinerii care trăiesc în această ţară să poată să trăiască în condiţii decente şi să nu mai fie nevoiţi să plece în altă ţară. Am convingerea, aşa cum şi la aceste alegeri PNL şi Klaus Iohannis au colaborat cu celelalte partide din opoziţie şi le multumesc tuturor pentru această susţine, şi la următoarele alegeri opoziţia poate să fie unită şi să susţină un proiect comun. Avem o responsabilitate mare şi anume ca noi, PNL-ul împreună cu celelalte partide să schimbăm faţa judeţului Dolj. Sunt multe lucruri care se pot rezolva printr-o implicare mai bună. Adică, dacă sunt promovaţi în funcţii oameni care merită şi nu care parvin. Am avut o şedinţă şi am făcut o analiză a rezultatelor, ne-am şi bucurat dar ne-am şi responsabilizat, pentru PNL Dolj are de acum îaninte o mare responsabilitate, şi la nivel local, dar şi la nivel central”, a menţionat preşedintele PNL Dolj.
Alegerile anticipate sunt soluţia
Ştefan Stoica a spus că nu trebuie să se schimbe doar nişte oameni cu carnet de partid de la PNL cu nişte oameni cu carnet de partid de la PNL. „Vom încerca pe cât posibil, acolo unde conform legii, partidele îşi pot susţine specialiştii, să facem noi numiri, dar acele numiri vor fi doar nişte specialişti. Ceea ce ne dorim noi acum ar fi alegeri parlamentare anticipate. Dar pentru că nu pot şi localele cu anticipatele să aibă loc în aceeaşi lună, s-ar putea stabili ca anticipatele să fie undeva pe la finele lunii martie. Ne dorim aceste alegeri pentru a guverna cât mai bine şi pentru patru ani de zile. Cred că aceste alegeri anticipate pot să aducă stabilitate atât din punct de vedere economic, cât şi politic”, a explicat liderul PNL Dolj.
„La Cluj este o administraţie eficientă”
PNL Dolj va continua seria sondajelor pentru desemanrea candidaţilor la primăriile de municipii, oraşe şi comune. Preşedintele organizaţiei judeţene susţine că sunt desemnaţi candidaţi pentru jumătate din numărul localităţilor doljene. „Pe baza sondajelor de opinie măsurpm candidaţii. Facem aceste sondaje cu ajutorul tinerilor de la organizaţia de tineret a PNL, voluntari, dar care au o oarecare pricepere  şi încercăm să găsim cei mai buni oameni. La nivelul municipiului Craiova avem o competiţie deschisă deja între colegii noştri: Ionuţ Stroe, Nicolae Giugea, Marian Vasile şi Flavius Sirop şi le sugerăm pe această cale să fie foarte atenţi la deciziile luate de către municipalitate şi să vină cu soluţii, pentru că asta aşteaptă craiovenii de la noi, soluţii. Barometru este numărul studenţilor. În timp ce la Craiova scade, la Bucureşti şi Cluj creşte. Înainte erau unii care plecau spre Bucureşti, dar nu spre Cluj. Acum migrează lumea spre Cluj. Cred că fiecare trebuie să-şi pună întrebarea : de ce pleacă lumea la Cluj ?. Şi răspunsul e unul foarte clar : pentru că la Cluj este o administraţie eficientă”, a spus Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj.

1 COMENTARIU

  1. stimabile,daca din analiza facuta de voi la partid a reiesit ca lumea v-a votat pe voi ca sunteti mai frumosi,mai decenti ,mai putin agresivi ca si abordare ,o sa aveti cat de curand o mare surpriza…sa va fie clar,lumea a votat masiv impotriva PSD iar voi daca o sa i copiati sau mai rau, o sa aveti aceasi soarta.

Comments are closed.