Forumul Carierei– FoCar 2019

0
168

Universitatea din Craiova prin Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră organizează, în perioada 27-28 noiembrie, Forumul Carierei 2019. Aproximativ 30 de firme mari din regiune vin să-şi prezinte locurile de muncă vacante, dar şi să le ofere studenţilor interesaţi internship-uri. Agenţii economici provin din domenii diferite de activitate precum: IT, producţia de componente auto sau industria agro-alimentară.

Firmele îşi vor expune oferta locurilor de muncă şi a stagiilor de practică în holul central al Universităţii din Craiova, pe parcursul celor două zile.

În paralel, la sediul fiecărei facultăţi, se vor desfăşura ateliere ale carierei. Acestea vor fi organizate fie cu ajutorul firmelor participante la eveniment, fie cu sprijinul autorităţilor locale.

Evenimentul urmăreşte crearea şi dezvoltarea unor mecanisme complementare de sprijin pentru evoluţia în carieră a studenţilor, intensificarea colaborării între Universitatea din Craiova şi mediul socio-economic în vederea asigurării unor parcursuri individualizate de formare şi inserţie profesională.

Deschiderea oficială va avea loc mâine, 27 noiembrie 2019, la Aula „Mihai I al României”