Contex – ediţia de toamnă şi-a deschis porţile

0
566

Începând de ieri, timp de cinci zile, foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova se va tranforma, pentru a doua oară în acest an, într-un centru comercial, fiind vorba despre ediţia de toamnă a târgului „CONTEX”. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj şi este un prilej pentru comercianţi să-şi expună ultimele noutăţi în materie de vestimentaţie. Agenţii economici vor oferi spre vânzare la preţuri promoţionale îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru adulţi şi copii.

„Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a judeţului Dolj organizează o nouă acţiune de promovare a producătorilor şi comercianţilor din industria uşoară, fiind vorba de al doilea eveniment pe anul acesta, primul fiind „CONTEX – Valentine’s Day. Toate aceste manifestări expoziţionale fiind prevăzute de conducerea executivă a Camerei de Comerţ, în calendarul expoziţional pentru anul 2011. Evenimentul, la care aşteptăm să fie prezenţi câţi mai mulţi craioveni se va desfăşura pe durata a cinci zile şi va reuni la standuri peste 40 de agenţi economici din Turnu Măgurele, Suceava şi Craiova, Bucureşti, Braşov, Satu Mare, Constanţa, Cluj-Napoca, Ploieşti, Brăila, Arad…“, a declarat Virgil Boboc, directorul general al CCI a judeţului Dolj.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte de sezon

Accesul în incinta locaţiei va fi gratuit. Cei interesaţi de acest târg ar trebui să ştie că în perioada 26-29 februarie va fi deschis în intervalul 10.00-19.00, iar în ultima zi a târgului, vizitatorii vor putea veni doar în intervalul orar 10.00-16.00. „În cadrul manifestării expoziţionale, vor fi comercializate blănuri şi confecţii din piele, haine groase pentru copii, echipament sportiv, bijuterii din argint şi pietre semipreţioase, îmbrăcăminte şi încălţăminte de sezon, accesorii, costume, rochii, compleuri şi nu în ultimul rând produse cosmetice” a mai spus reprezentantul Camerei de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj.