Prima zi de festival, succes deplin

0
952

Cel mai mare festival de muzică din sudul României este în plină desfășurare. După o primă seară incendiară, astăzi, Complexul Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) își redeschide porțile pentru a găzdui IntenCity, partea a II-a. Aflat la prima ediție, IntenCity este evenimentul la care toți artiștii ar putea fi headlineri, și își propune să devină unul dintre cele mai importante din țară.  În fiecare zi de festival, porțile stadionului Ion Oblemenco se deschid pentru public la orele 16:00. Concertele încep de la ora 18:00 și durează până la 02:00-03:00 dimineața, în toate cele trei zile.

Vineri seara au încântat publicul nume precum : Ricchi e Poveri; Thomas Anders and The Modern Talking Band; Sandra;Luis Fonsi; No Mercy; Ice MC sau Boney M XP. Atmosfera a fost una extraordinară, spectatorii au fredonat celebrele melodii, au dansat și s-au simțit extraordinar, acest festival venind și după o lungă perioadă de restricții. În mijlocul oamenilor a fost și edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, care s-a declarat un fan al interpretului de muzică latină Luis Fonsi.

Pentru deschiderea celei de-a doua zile a festivalului, Opera Română Craiova a pregătit o deschidere grandioasă, așa cum și-a obișnuit publicul la evenimentele din ultimii ani. Orchestra și Corul Operei Române Craiova, conduse de maestrul Dumitru Cârciumaru, vor interpreta pe scena IntenCity, sâmbătă, 27 august, unele dintre cele mai îndrăgite fragmente muzicale clasice, selectate special pentru eveniment.

Sâmbătă, 27 august:

18:00 – Orchestra și Corul Operei Române Craiova
18:45 – DJ Adrian Eftimie & Optick
20:15 – Zion Y Lennox
21:55 – Clean Bandit
23:10 – Paul Van Dyk
00:25 – Chico Rose
01:45 – Afrojack