Lider ALDE Olt: O colaborare cu PSD trebuie să existe pe plan local

0
203

Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că despre retragerea de la guvernare s-a discutat în  ALDE după alegerile europarlamentare şi atunci s-a considerat că partidul a fost pedepsit de electorat din cauza faptului că a stat alături de PSD.

„Noi am avut puncte de vedere susţinute de-a lungul timpului care nu au fost luate în seamă. Când s-a discutat ieşirea ALDE de la guvernare au fost colegi, printre care şi eu, care au zis să rămânem la guvernare, nu pentru a susţine PSD, ci pentru a contribui la guvernarea României cu ideile şi propunerile noastre concrete care să îmbunătăţească situaţia de la Guvern. Acum s-a luat decizia de ieşire de la guvernare, dar problema este că nu cunosc strategia partidului, ce paşi urmează să fie făcuţi în continuare, or eu nu ştiu acum ce vom face şi încotro ne îndreptăm”, a spus Niţă.

Potrivit acestuia, deşi ALDE a decis să iasă de la guvernare, o colaborare cu PSD trebuie să existe pe plan local, cel puţin în judeţul Olt.