FOTBAL UNDER 17 / Andrei Vlad a bifat toate minutele în primul test cu Scoţia

0
150

Kim şi Dinu Ivănescu au intrat pe parcursul reprizei secunde

 

Selecţionerul României, Adrian Boingiu, îşi cristalizează formula cu care va ataca, în perioada 24-29 octombrie, calificările pentru Euro 2016 destinat reprezentativelor Under 17.

În acest sens, marţi seară, la Buftea, “tricolorii mici” au disputat un prim amical cu Scoţia, încheiat la egalitate, 1-1. În lotul României s-au aflat şi trei juniori ai Universităţii, toţi încheind meciul pe teren. Goalkeeper-ul Andrei Vlad a fost integralist, în vreme ce Kim a intrat în minutul 66, iar Dinu Ivănescu 8 minute mai târziu.

România va întâlni reprezentatiba britanică şi astăzi, după care, din 1 septembrie, va participa, în Polonia, la Turneul Syrenka Cup. Dinu Ivănescu nu va merge şi la copmpetiţia poloneză, el fiind chemat doar pentru acţiunea cu Scoţia.

În calificările pentru Euro 2016, reprezentanţii noştrii fac parte dintr-o grupă alături de Ungaria (gazda turneului de calificare), Georgia şi Slovacia. La Turul de Elită, ultima rundă înaintea turneului final, se califică primele două clasate din fiecare grupă plus 5 din 13 ocupante ale locurilor 3.