Messi i-a dat OK-ul lui Sampaoli la schimbări

0
365

Selecţionerul Argentinei, Jorge Sampaoli (58 de ani) a fost surprins de camerele de luat vederi când discuta cu Leo Messi (31 de ani) pe seama schimbărilor care trebuie efectuate. Jurnaliştii argentinieni scriu că Sampaoli l-ar fi întrebat pe starul Barcelonei ce schimbare să facă pe final. “Să-l bag pe Kun?”, au fost cuvintele lui Sampaoli către Messi, cu puţin timp ca Sergio “Kun” Aguero să fie introdus pe teren.

Introducerea lui Aguero a presupus trecerea lui Marco Rojo pe postul celui schimbat, Tagliafico, în banda stângă, iar din acea zonă fundaşul lui Man United a avansat în careu pentru reluarea din care a marcat golul victoriei şi al calificării în optimi.

După meci, Sampaoli a declarat: “Un om care-l antrenează pe Leo ştie că toţi cei din jurul lui trebuie să-l facă să se simtă în siguranţă. Altfel, vom suferi, chiar dacă avem cel mai bun jucător din lume.Când Leo a venit şi m-a îmbrăţişat, m-am simţit foarte mândru şi fericit. Pentru că el ştie că sunt foarte pasionat! Am avut şansa de a călători alături de el, de a împărţi momente cu el. Ştie că avem acelaşi vis de când am venit în Rusia. Cel mai important lucru la Leo e partea umană. E o persoană care râde, plânge şi suferă când Argentina câştigă”.