Concurs de proiecte de arhitectură

0
502

Uniunea Arhitecților din România îi invită pe toți arhitecții să participe cu proiectele lor la prestigioasa expoziție-concurs desfășurată sub însemnele Bienalei Naționale de Arhitectură 2018, ediția a XIII-a, a cărei temă este „100 de ani de arhitectură în România”. Înscrierile se pot face până la data de 10 iulie, a.c.

Ediția din acest an a bienalei are, față de edițiile anterioare, un număr sporit de secțiuni, tocmai pentru a cuprinde mai eficient diversitatea fenomenului arhitectural din ultimii ani. În cele 11 secțiuni ale sale – Arhitectura rezidențială; Arhitectura construcțiilor publice; Restaurare. Consolidare. Clădiri restituite orașului; Design interior; Spațiul public incluziv; Rural; Arhitectura verde și energii alternative; Arhitecți în devenire. Diplome; Publicații de arhitectură; Fotografia de arhitectură –

Bienala Națională de Arhitectură își propune să reunească cele mai interesante realizări profesionale ale arhitecților români într-o competiție de ținută, desfășurată într-un an cu o bogată încărcătură istorică și culturală. Pentru prima oara Bienala de  arhitectura se va desfasura in 8 orase importante si va atrage o serie de evenimente culturale care vor transforma fiecare oras intr-o scena deschisa in care publicul larg va intra intr-un dialog cu arhitectura. (Sursa: HotNews)

Etapele Bienalei se vor desfășura după următorul calendar:
1 iunie 2018 – 10 iulie 2018: Inscrierea online a proiectelor.
26 iulie 2018: Comunicarea proiectelor selectate.
5-17 septembrie 2018: Predarea materialelor tipărite – toate secțiunile.
18 septembrie – 1 octombrie 2018: Jurizarea.
1-31 octombrie 2018: Expoziția concurs și evenimentele BNA 2018