Metropolitan Işalniţa, campioana Doljului

0
290

Cu două etape înaintea încheierii campionatului Ligii a IV-a Dolj, se cunoaşte deja campioana judeţului, cea care va participa şi la play-off-ul de promovare în Liga a III-a. Cu un bilanţ de 22 de victorii, 3 egaluri şi 3 înfrângeri, Metropolitan Işalniţa este pe primul loc în clasament, cu 69 de puncte, cu 6 puncte peste ocupanta locului secund, Tractorul Cetate. Iar formaţia de la Işalniţa a câştigat ambele dueluri directe din campionat cu Cetate (5-1 şi 4-1). În etapa a 28-a, Metropolitan Işalniţa, antrenată de Adrian Gheorghiţă, a câştigat cu 1-0 în deplasare cu Progresul Băileşti, gol marcat de Florin Năstase, fiind matematic campioană şi deja se gândeşte la barajul de promovare.

„SUNTEM CAMPIONI! Astăzi am reușit sa câștigăm la Băilești și ne-am adjudecat titlul de campioană a Ligii a 4-a Dolj datorită golului marcat de Florin Năstase. Felicitări tuturor băieților care au pus umărul la această realizare și împreună cu antrenorul Gheorghiță Adrian au reușit să aducă primul titlu din istoria acestei echipe! To be continued” a fost mesajul transmis pe pagina de facebook de formaţia din Işalniţa.

Primele două clasate în Liga a IV-a Dolj, Metropolitan Işalniţa şi Tractorul Cetate, se întâlnesc şi în semifinalele Cupei României, faza pe judeţ, şi au remizat în prima manşă, scor 0-0, la Işalniţa, returul fiind programat miercuri, de la ora 17.30, la Cetate. În cealaltă semifinală, Avântul Pieleşti, deţinătoarea Cupei României în Dolj, a câştigat cu 2-0 prima manşă cu Unirea Amărăştii de Jos.

În barajul de promovare în Liga a III-a, Metropolitan Işalniţa se va duela cu campioana din Dâmboviţa, Urban Titu, care s-a clasat pe primul loc în campionatul care a luat sfârşit în week-end-ul trecut. În barajul de promovare pentru Liga a III-a, meciurile se desfăşoară tur – retur, pe 16 şi 23 iunie.