Se redeschide Sanctuarul de Urși de la Zărnești

0
226
Sanctuarul de urşi de la Zărneşti se va redeschide marţi, 2 iunie, pentru turişti, administratorii rezervaţiei pregătind, pentru protecţia vizitatorilor, o serie de măsuri de distanţare, potrivit Agerpres. 
„Ursuleţii vă aşteaptă să îi vizitaţi, începând de marţi, 2 iunie. Suntem pregătiţi pentru primii vizitatori, iar siguranţa şi sănătatea celor care calcă în pădurea ursuleţilor este o prioritate pentru noi. De aceea, am lucrat intens în aceste zile pentru ca toată lumea să fie în siguranţă”, a precizat administratorul Sanctuarului Libearty, Fundaţia Milioane de Prieteni, pe pagina de Facebook.

Măsuri de sigurantă:

1. Vor fi trei intrări, la orele 9.00, 10.00 și 11.00 a.m.
2. Numărul maxim de persoane la o intrare este de 20 + ghidul rezervației
3. În magazinul de suveniruri va intra deodată doar o familie sau grup venit cu aceeași mașină.
4. Televizorul pe care rulează filmul de prezentare a fost instalat afară, pentru a evita intrarea în spații închise a persoanelor care nu fac parte din aceeași familie/grup de prieteni.
5. În magazinul de suveniruri este instalat un geam despărțitor pentru protecția tuturor
6. Suprafețele din magazin și de la toalete vor fi dezinfectate după fiecare grup
7. Vizita se va efectua doar în aer liber, pe trasee bine delimitate cu respectarea distanței de siguranță și cu fluxuri de vizitatori separate

Recomandările reprezentanților Sanctuarului de urși de la Zărnești:

1. Cumpărați biletele online pentru a evita formarea de cozi și aglomerări, sau riscul de a nu mai găsi bilete la fața locului.
2. Vă rugăm să folosiți cât de mult cu putință cardul ca modalitate de plată.
3. Vă rugăm să folosiți dezinfectantul pus la dispoziție de AMP Libearty.
4. Recomandăm purtarea măștilor chiar și în aer liber, în interiorul sanctuarului, dacă vă apropiați de persoane care nu fac parte din familia/grupul dumneavoastră de prieteni (dacă nu aveți, veți putea cumpăra de la noi, la preț de achiziție)

Din motive de siguranță accesul este interzis copiilor sub 5 ani!

Biletele se pot achiziționa de aici https://millionsoffriends.org/bilete-online/