Craiova: Echipa de fotbal a IPJ Dolj a câştigat turneul internaţional “Cupa Lotus”

0
63

Echipa de fotbal a IPJ Dolj a câştigat a VIII – a ediţie a turneului internaţional de fotbal Cupa LOTUS, desfăşurat în perioada 20 – 26.05 2013 la Oradea.

Competiţia este una de tradiţie, desfăşurându-se între cele mai bune reprezentante ale Ministerului Afacerilor Interne, anul acesta la turneul final participând 18 echipe de fotbal din toată ţara, precum şi 3 echipe ale Ministerelor de Interne din Ungaria şi Polonia.

Echipa IPJ Dolj a fost repartizată iniţial în grupa a patra, împreună cu echipele din Harghita, Giurgiu şi Mediaş, grupă din care s-a calificat de pe primul loc, cu victorii pe linie, 3 – 1 cu Mediaş, 3 – 0 cu Harghita şi 2 – 1 cu Giurgiu. În optimile de finală poliţiştii doljeni au avut de înfruntat poate cel mai dificil adversar din competiţie, poliţiştii din Poznan, Polonia, pe care i-au învins doar după prelungiri, cu 2 – 1.

În sferturile de finală i-au întâlnit pe colegii poliţişti din Brăila, de care au trecut cu 2–0, iar în semifinală i-au învins pe colegii de la Cluj cu scorul de 3–0.

Finala a fost disputată în compania colegilor de la Satu Mare, iar după un gol marcat rapid, în minutul 2 al meciului, a urmat o luptă încrâncenată, echipa IPJ Dolj reuşind să se încununeze cu laurii de campioană a competiţiei, câştigând finala cu scorul de 1 – 0.

Numele campionilor sunt: agent principal Ilie Alin, agent principal Ilie Mircea, agent principal Popescu Victoraş, agent principal Nicolin Alin, agent şef adjunct Ţuculan Dragoş, agent principal Dinuică Laurenţiu, agent Farkaş Alexandru, agent Bortofleac Marius, subinspector Anghel Florin Andrei, agent şef Surcel Doru, agent principal Prună Radu, agent Ştoiu Bogdan, inspector principal Stuparu Constantin, subcomisar Călărăşanu Cătălin, agent şef principal Budrică Gheorghe – antrenor/manager şi comisar şef Peca Leontin – conducătorul delegaţiei.

„Le adresăm felicitări colegilor noştri şi le mulţumim pentru faptul că la fiecare competiţie la care participă fac să se vorbească cu admiraţie şi respect despre fotbalul din Craiova, chiar şi doar la nivel de întreceri între reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne”, a precizat comisar şef Adrian Căpraru, purtăroul de cuvânt al IPJ Dolj.