Handbalistele Craiovei, învinse de Vâlcea

0
98

Într-un meci din prima etapă a returului Ligii Florilor, disputat în cadrul turneului de la Bistriţa, SCM Craiova a fost învinsă de HC Rm. Vâlcea cu 26-20, la pauză 13-11.

Pentru formaţia din Bănie au evoluat: Dzhukeva, Curmenț (portari), Țicu (5 goluri), Zamfir (5), Adespii (4), Colac (2), Savu (2), Șelaru (1), Ion (1), Andrei, Crăciun, Tudorică, Nica, Orșivschi, Gogoșeanu, Cace.

„Deocamdată ne bucurăm decât de sănătate și mai puțin de handbal, de disciplină…. Vorbind de sportivele care au experiență, pot spune că altele sunt așteptările noastre, cu totul altele. Iar cele mici să nu uite că sunt alte 1.000 care așteaptă să fie promovate, să fie băgate în seamă. La nivelul ăsta trebuie să produci, că ești experimentat sau mai puțin experimentat. Noi investim în toată lumea: timp, răbdare ….și eu sunt cam singurul care are răbdare cu toată lumea și cu mine nu prea are răbdare nimeni, ceea ce este și normal. De aceea, am anumite așteptări. Pentru viitor avem și lucruri îmbucurătoare. Ne antrenăm împreună de 2 săptămâni și cred că se vede. Încercăm să încropim un joc atât ofensiv, cât și defensiv și sunt convins că, jucând săptămână de săptămână, vom arăta o altă față în viitorul apropiat“, a declarat antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea.

„Diferența s-a făcut în apărare la noi, pentru că am făcut anumite greșeli pe marcajul pivotului, dar și pe anumite greșeli pe atac. Acum suntem în efectiv complet și sper ca în meciurile care urmează, foarte importante pentru noi, să avem un joc mult mai bun și să luăm și punctele puse în joc“, a spus şi interul Alexandra Andrei.

SCM Craiova este pe locul 12 în Liga Florilor, cu 12 puncte, şi va mai juca săptămâna aceasta, tot la Bistriţa, cu CS Mioveni, joi, de la ora 13.15 şi cu Gloria Buzău, sâmbătă, de la ora 15.10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *