Şoferiţă prinsă circulând cu 97 km/h pe bulevardul „Decebal”

0
315

O şoferiţă din Craiova a fost prinsă, sâmbătă, în cadrul unei razii a poliţiştilor de la Rutieră, în timp ce circula cu 97 km/h pe bulevardul „Decebal” din municipiu. În cadrul acţiunii s-au aplicat amenzi în valoare de aproape 9.000 lei.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat, în cursul zilei de sâmbătă, o acţiune în municipiul Craiova pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu poartă centura de siguranţă sau folosesc telefonul mobil fără dispozitivul tip „mâini libere”.

În cadrul acestor activităţi, poliţiştii au aplicat 71 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 9.000 lei. Pe parcursul raziei, poliţiştii au depistat-o pe Ana S., de 53 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Ford pe bulevardul „Decebal” cu viteza de 97 km/h. Femeia a fost sancţionată cu amendă în valoare de 877,5 lei şi i s-au aplicat 6 puncte de penalizare, după cum au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.