Ivaylo Petev: “La noi e problema de psihic”

0
244

După ce Universitatea Craiova a câştigat cu mari emoţii meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, antrenorul Ivaylo Petev a găsit de cuviinţă să critice arbitrii, adăugând că echipa sa merita să câştige, deşi s-a prăbuşit psihic după ce a fost egalată. Aşa cum declară după fiecare meci, Petev crede că echipa va arăta mai bine în următoarele meciuri.

„Vreau să felicit jucătorii, suporterii și cred că meritam mai mult să câștigăm decât adversarii noștri. Am avut o primă repriză foarte solidă, în cea de-a doua nu am intrat foarte concentrați. Penalty-ul ne-a făcut să ne prăbușim psihic și am avut noroc cu faza fixă să obținem toate cele trei puncte. Am creat câteva situații foarte bune și chiar cred că am meritat cele trei puncte. O spun din nou, am avut multe faze de gol. La noi e problema de psihic. Eu știu că putem mai mult și o vom arăta în meciurile viitoare. Am pierdut ușor multe puncte, o să vorbesc despre arbitrii. Cred că ne-au luat 8 sau 10 puncte până acum și asta e un fapt. Nu știu din ce motiv se comportă așa cu echipa noastră. Așa e la fiecare meci. Am spus-o și acum două luni, România are arbitri foarte buni, dar cine nu este pregătit de acest nivel să se ducă la liga a treia sau a patra”, a spus Ivaylo Petev.

Nicuşor Bancu a adăugat: „Am făcut o greșeală foarte mare care putea să ne coste, nu am fi câștigat meciul. Mă bucur foarte mult că Maldonado a înscris la acea lovitură liberă și am câștigat. Nu i-am promis nimic, doar i-am mulțumit că m-a salvat până la urmă pentru greșeala asta. La fiecare meci se întâmplă ceva, ne e teamă mereu când suntem puși sub presiune, ne e teamă să nu greșim și de aceea și greșim. Trebuie să fim mai încrezători pe viitor, să jucăm mult mai simplu, poate nici nu s-ar fi ajuns la acel penalty dacă jucam mai simplu. Nu mai vreau să zic nimic de arbitraj, am tot zis până acum. Mă bucur că nu a acordat al doilea penalty, mă bucur pentru că am câștigat, cei care se pricep vor decide ce s-a întâmplat mai bine, pentru că nu mai vreau să vorbesc despre arbitraj. Se întâmplă la fiecare meci să greșim. Unul din noi greșește, nu este ușor. Este foarte greu și pentru Mister să aleagă o linie de patru fundași la fiecare partidă. Avem accidentați sau suspendați mereu, eu voi fi suspendat etapa viitoare, va fi un meci foarte greu la Petrolul”.