Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1

0
232

Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1

A marcat Bud 79.

Stadion: “Extensiv”, spectatori: 1.000.

Universitatea Craiova: Straton – Dumitraş, Iliev (20 Izvoranu), Acka (46 Kay), Vătăjelu – Ivan, Madson, Mateiu (32 Băluţă), Bancu – Nuno Rocha, Măzărache. Antrenor: Daniel Mogoşanu.

CFR Cluj: T. Marc – Dani Coelho, Larie, L. Goian, Camora – Gomelt, Petrucci (74 Bud), Nascimento (59 Ruiz)  – Nouvier, Cristian Lopez, Jakolis (59 Vitor Bruno). Antrenor: Toni Conceicao.

Arbitru: Lucian Rusandu.

 

 

 

Universitatea Craiova şi CFR Cluj s-au întâlnit pe „Extensiv” în ultima etapă a sezonului regulat. Oltenii aveau nevoie de un succes pentru a avea un punct în plus în play-out, în timp ce pentru oaspeţi orice punct le majora zestrea pentru ultima parte a campionatului.

Daniel Mogoşanu a fost forţat de accidentări să facă toate schimbările până la pauză, blestemul accidentărilor lovindu-i pe craioveni în chiar ultima etapă a sezonului regulat. Ambii stoperi şi mijlocaşul la închidere n-au terminat pe teren prima repriză, una în care Craiova n-a fost deloc periculoasă. O lovitură liberă bătută de Ivan a fost singurul moment în care oltenii l-au deranjat pe Marc. Cea mai mare ocazie de a deschide scorul au avut-o oaspeţii, dar lui Jakolis i-au lipsit câţiva centimetri pentru a se bucura, la o fază în care stoperii Acka şi Izvoranu au fost doar jaloane.

Partea secundă a debutat cu sprintul solitar al lui Măzărache, însă finalizarea n-a fost pe măsura vitezei afişată de atacantul oltean. Pe gazde nu le ajuta un egal în privinţa punctelor pentru play-out, aşa că au atacat cu toate liniile în partea secundă, însă rar au fost în postură clară de a marca. Au făcut-o clujenii, în schimb, pe o acţiune prelungită, finalizată de Bud, la cinci minute după ce atacantul redebutase în tricoul CFR-ului.

Craiova intră în play-out de pe locul 8, cu 16 puncte, în timp ce ardelenii pleacă de la borna 14 în lupta pentru evitarea retrogradării.