Jordan, despre Kobe: “L-am iubit ca pe un frate mai mic”

0
205

Cel mai mare baschetbalist din toate timpurile, Michael Jordan, a transmis un mesaj de regrete şi condoleanţe după dispariţia lui Kobe Bryant şi a fiicei acestuia într-un accident de elicopter. Kobe Bryant şi Allan Iverson au fost consideraţi urmaşii lui “Air” Jordan în NBA.

„Sunt șocat după vestea tragică privind moartea lui Kobe și Gianna Bryant. Cuvintele nu pot să descriere durerea pe care o simt. L-am iubit pe Kobe ca pe un frate mai mic. Obișnuiam să vorbim foarte des și conversațiile acestea îmi vor lipsi foarte mult. A fost un competitor feroce, unul dintre cei mai buni din baschet și o adevărată forță de creație. Kobe a fost de asemenea un tată uluitor care și-a iubit familia din adâncul sufletului și se mândrea cu dragostea pe care fiica sa o avea față de baschet. Alături de soția mea Yvette trimitem cele mai sincere condoleanțe Vanessei, organizației celor de la Lakers și fanilor baschetului din toată lumea” , a scris Jordan, într-un comunicat.

Fost coechipier alături de Kobe Bryant la Lakers, Shaquille O’Neal s-a declarat devastat de dispariţia prietenului său:

„Nu am cuvinte să explic durerea prin care trec acum odată cu dispariția tragică a nepoțelei mele Gigi și a prietenului meu, fratelui meu, colegul meu în echipele de titlu, tovarășul meu și fratele meu. Te iubesc și îmi va fi mereu dor de tine. Condoleanțele mele merg către familia Bryant și către a celorlalți pasageri din elicopter. În acest moment îmi este foarte rău”, a scris Shaq pe instagram.