Bărbuţ: „Nu mă sperie Dinamo, putem să-i învingem”

0
167

Golgheterul Ştiinţei în amicalele din Turcia, datorită dublei cu Zaglebie Lubin, Cristi Bărbuţ s-a declarat mulţumit de cantonamentul din Antalya şi spune că este în formă înaintea reluării campionatului. „A fost un stagiu reuşit, este bine că nu am avut jucători accidentaţi şi totul este bine. Sunt fericit că am marcat cele două goluri contra celor de la Zaglebie, mă simt în formă şi am un moral bun. Sper să obţinem cât mai multe puncte în cele patru meciuri din sezonul regulat şi apoi în play-off să jucăm cât mai bine. Nu mă sperie Dinamo, sunt încrezător că putem să-i învingem. Sunt foarte entuziasmat de suporteri, la ceea ce am văzut pe noul stadion, fac o atmosferă senzaţională, este cel mai frumos să marchezi şi un stadion plin să-ţi strige numele, aşa cum mi s-a întâmplat la meciul cu Viitorul. Ne dorim să avem un parcurs foarte bun şi să aducem cel puţin un trofeu la Craiova” a declarat atacantul venit de la Timişoara.

Coechipierul său, Alex Mateiu, a declarat despre stagiul de la Belek: „A fost un stagiu foarte reuşit şi foarte important este că suntem toţi sănătoşi. Am avut patru meciuri de pregătire bune, păcat că am pierdut meciul cu Ludogoreţ, deşi a fost un foarte bun joc de pregătire, din punct de vedere fizic şi tactic, am întâlnit o echipă foarte bună, foarte tehnică. Să tot avem astfel de adversari, pentru că ies meciuri frumoase. Cred că suntem pregătiţi de campionat, vom începe cu dreptul. Avem un lot foarte bun şi sunt sigur că vom face un sezon foarte bun. Îmi doresc să am şansa de a evolua la naţională, mai ales că se joacă amicalul cu Suedia la Craiova, dar mă gândesc în primul rând la meciurile care urmează, cele din campionat.

În amicalele din Turcia, Universitatea Craiova a înregistrat următoarele rezultate: 2-4 (goluri: Mitriţă, Burlacu) cu SV Meppen (Germania, Liga a III-a), 1-0 (gol Gustavo, din penalty) în faţa Lechiei Gdansk (Polonia, locul 11 în prima ligă), 2-0 (Bărbuţ – dublă) cu Zaglebie Lubin (locul 5 în prima ligă din Polonia) şi 0-2 cu Ludogoreţ Razgrad (locul 1 în Bulgaria).