N-a scăpat nimeni de furia lui „Sorinaccio”

0
110

Sorin Cârţu a izbucnit la adresa jucătorilor adverşi după faza intervenţiei extrem de dure asupra lui Herghelegiu, în finalul primei reprize. ”Băi cretinule, băi disperatule de viaţă, nu vezi ce faci?!” a urlat Cârţu îndreptându-se chiar către locul incidentului. „It’s a friendly game (E meci amical)” s-a adresat antrenorul şi băncii adverse. „Ştiam că riscăm să avem astfel de probleme când întâlnim o echipă ex-sovietică, le-am spus jucătorilor să se ferească. Sper ca Herghelegiu să nu aibă nimic, la ligament, după ce l-a aruncat ăla peste banca lor. Că şi aşa avem alţii pierduţi prin pregătire” a declarat Cârţu la final.

De nervii tehnicianului nu au scăpat nici jucătorii Universităţii, criticaţi pentru indolenţa cu care au tratat faza golului, dar şi în general ultimul meci de pregătire. „Orice înfrângere, chiar dacă e într-un meci de pregătire, îţi crează o stare de supărare. Mă deranjează superficialitatea. Aşa e la la noi, la români, când e ultimul joc al stagiului de pregătire, băieţii se gândesc la relaxare, la ce va fi în cele trei zile de pauză. Ştiam ce va fi cu o echipă din spaţiul ex-sovietic. M-a supărat cum am luat golul, după o degajare a portarului advers, pe axul central, iar fundaşii şi mijlocaşii centrali nu fac nimic să respingă”.

Nu în ultimul rând, directorul tehnic al alb-albaştrilor a criticat acţiunea din 3-15 februarie a lotului divizionar, în care sunt incluşi şi 4 jucători de la Craiova: „Asta nu e «naţională». Pregătirea unei astfel de echipe strică pe cea a formaţiei de club. E inadmisibil. Când mai cristalizăm formula de joc? Nu e normal“.