Klaus Iohannis la întâlnirea cu Chirtoacă : “Relaţia dintre România şi Republica Moldova este o relaţie specială”

0
143

“Relatia dintre Romania si Republica Moldova este o relatie speciala, unica in Europa, care cu siguranta este si va fi prioritara pentru Romania. Avem de construit aceasta relatie bine, in mod temeinic, pe termen lung si cu siguranta vom reusi. Romania este si va fi alaturi de Republica Moldova in parcursul sau european. Romania isi doreste ca cetatenii Republicii Molodova sa poata deosebi mai bine diferentele dintre Uniunea Europeana si cea vamala si sa se poata bucura cat ma curand de benefiiciile pe care le aduce Europa pentru omul de rand, pentru omul simplu.”, a declarat Klaus Iohannis

Dorin Chirtoaca a multumit pentru sprijinul constant al Romaniei acordat Republicii Moldova si a reiterat angajamentul Partidului Liberal si a Primariei municipiului Chisinau de a duce pana la capat obiectivul de integrare in Uniunea Europeana si aderare la NATO al Republicii Moldova.

La final, Dorin Chirtoaca a mentionat inca o data faptul ca Presedintele ales, Klaus Iohannis, este asteptat vineri, 28 noiembrie, la Chisinau, nu numai de politicieni, dar si de oamenii simpli, pentru ca si Republica Moldova sa castige in anul 2014, asa cum a castigat Ucraina in cadrul alegerilor parlamentare din 26 octombrie, si asa cum a castigat Romania in cadrul alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie.

Sursa : Deschide.md