„Un pas înainte pentru performanţa afacerilor în agricultură”

1
302

ProCredit Bank continuă seria evenimentelor dedicate segmentului agricol. Conferinţa pe teme agricole desfăşurată recent, la Hotel Helin din Craiova, sub numele „Un pas înainte pentru performanţa afacerilor în agricultură”, a reunit clienţi actuali şi potenţiali ai băncii, reprezentanţi ai FNGCIMM şi RNDR Sud – Vest Oltenia, firme de consultanţă şi avocatură, dar şi colaboratori tradiţionali din domeniul agricol.

          În cei 12 ani de activitate în România, susţinerea dezvoltării agriculturii a rămas o prioritate pentru ProCredit Bank. Prin astfel de evenimente, ProCredit Bank doreşte să fie alături de clienţii săi, oferind informaţii relevante pentru activitatea acestora, dar marcând totodată şi lansarea finanţării proiectelor ce contribuie la protejarea mediului înconjurător. În România, ProCredit Bank a fost înfiinţată în 2002 şi reprezintă rezultatul unui parteneriat între instituţii financiare de renume internaţional – ProCredit Holding şi IPC. În derularea activităţilor cu clienţi persoane juridice, banca se concentrează pe finanţarea întreprinderilor foarte mici, mici şi mijlocii, deoarece reprezentanţii bănci sunt convinşi că aceste afaceri creează locuri de muncă şi au o contribuţie vitală la dezvoltarea economică a ţărilor în care operează. „Oferind facilităţi de economisire simple şi accesibile şi alte servicii bancare şi investind resurse substanţiale în educaţia financiară, ne propunem să promovăm o cultură a economisirii şi a responsabilităţii care să poată aduce o mai mare stabilitate şi siguranţă familiilor obişnuite”, se precizează într-un comunicat al băncii.

“Dorim să le mulţumim partenerilor care au fost alături de noi”

În cadrul conferinţei, principalele teme de discuţie abordate au fost: soluţiile de finanţare pe care ProCredit Bank le oferă pentru dezvoltarea agriculturii, printre care creditul nou lansat ProEco, măsurile autorităţilor pentru sprijinirea agricultorilor, beneficiile agriculturii organice şi dificultăţile întâmpinate de fermieri în procesul de achiziţie teren agricol. “Dorim să le mulţumim partenerilor care au fost alături de noi şi de clienţii noştri la acest eveniment, aducând cele mai noi informaţii din domeniu şi răspunzând necesităţii de informare a acestora. Ne bucurăm că au fost prezenti un număr de peste 200 de clienţi în cadrul conferinţei, acest lucru ne demonstrează interesul mare pentru temele discutate şi sperăm că a fost o ocazie bună pentru ei să poată discuta deschis despre problemele cu care se confruntă şi despre nevoile pe care le au în derularea activităţii lor.” Mihaela Ozunu, Director Sucursala Craiova ProCredit Bank.

  • ProCredit Bank este o bancă cu servicii complete, orientată spre dezvoltare. Oferim clienţilor noştri, persoane fizice şi întreprinderi, servicii bancare excelente.
  •  În operaţiunile noastre, aderăm la o serie de principii de bază: punem valoare pe transparenţă în comunicarea cu clienţii, nu promovăm creditele de consum şi furnizăm servicii bazate atât pe înţelegerea situaţiei fiecărui client, cât şi pe o analiză financiară solidă.
  • Această abordare responsabilă faţă de activitatea bancară ne permite să construim parteneriate de lungă durată cu clienţii noştri, bazate pe încredere reciprocă.

1 COMENTARIU

  1. UNA PESTE ALTA SUNA FRUMOS ARTICALUL D-STRA =dar sotia fica de preot a mostenit 13 ha si sunt in arenda si ce sa vezi ce nuti vine sa crezi anul 2013 a primit suma de 3360 lei va intreb o fi bine o fi rau ce credeti da eci foarte multi pasi pentru cei ce ne lucreaza pamintul ca UE ACORDA ACESTOR IMPOSTORI SUBENTI [160 EURO /HA NUMAI 10 HA CU 150EURO =1500EURO I500EURO CU 4, 45 UNEURO =6675 LEI ALUAT ASAZISUL ARENDATOR SI A DAT 3360 LEI VEDETI CE AFACERI CAUZA ESTE CA SUNTEM CONDUSI DE 25 DE ANI DE INCOMPETENTI OM DE AFACERI =HOT

Comments are closed.