Peste 10.000 de elevi de liceu şi studenţi s-au înregistrat pentru ediţia online a RIUF

0
381

      Peste 10.000 de elevi de liceu şi studenţi s-au înregistrat pentru ediţia online a RIUF – The Romanian Internaţional University Fair care va avea loc joi, între orele 10,00 şi 18,00, şi la care vor participa reprezentanţii a peste 70 de universităţi şi instituţii educaţionale din 13 ţări.

La această ediţie a RIUF sunt invitate instituţii educaţionale aflate în top 200 mondial printre care Radboud University, Imperial College London, University of Essex, Tilburg University, Maastricht University, University of Twente, Eindhoven University of Technology, University of Groningen. “Toţi cei care sunt interesaţi să afle informaţii despre programe de studiu vor găsi toate răspunsurile de care au nevoie direct de la reprezentanţii universităţilor şi instituţiilor educaţionale din România, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Franţa, Spania, Italia, Danemarca, Austria, Germania, Elveţia, Canada, SUA”, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Discuţii live pe chat cu universităţile de interes

Vizitatorii online ai evenimentului vor putea avea discuţii live pe chat cu universităţile de interes pentru a putea afla mai multe despre programele de studiu puse la dispoziţie, admitere şi condiţii de eligibilitate, burse şi surse de finanţare sau intership-uri/ job-uri în timpul anilor de studiu şi după finalizarea acestora; întâlniri one to one/video call cu reprezentanţii universităţilor despre care îşi doresc să afle mai multe informaţii; întâlniri one to many/sesiuni de discuţii deschise pe teme legate de alegerea programului de studiu potrivit şi condiţiile puse la dispoziţie de instituţiile educaţionale prezente la eveniment; resurse pe care să le descarce şi să le studieze după eveniment – broşuri, flyere, materiale video sau audio.

Toate interacţiunile vor avea loc online pe platforma Virtual RIUF. Pentru a participa gratuit la eveniment este necesară înscrierea pe www.riuf.ro. Cu o zi înainte de eveniment, toţi cei înscrişi vor primi e-mail şi sms cu linkul platformei în care vor trebui să se logheze.