Până la finele anului / BRD : Promoţie la creditele de nevoipersonale în lei

0
117

BRD desfăşoară până pe 31 decembrie 2013 o promoţie la creditele de nevoi personale în lei, în cadrul căreia solicitanţii vor beneficia de una dintre cele mai atractive dobânzi ale momentului: 6,5%, fixă pe toată perioada creditului. În cadrul promoţiei, banca acordă o reducere suplimentară de 10% a dobânzii clienţilor care îşi domiciliază veniturile (salarii, pensii, drepturi de autor etc.) la BRD. Dobânda anuală efectivă (costul total al creditului, care încorporează dobânda nominală şi toate celelalte costuri legate de finanţare) propusă de BRD în cadrul promoţiei sale de toamnă este de 13,23%.

Maximum cinci ani

Clientul are posibilitatea alegerii formulei de creditare pe care o doreşte. Opţiunile pornesc de la perioada de creditare (maximum cinci ani), cuantumul (până la maximum 65.000 de lei) sau modalitatea de rambursare (în rate constante sau descrescătoare). La acordarea creditului sunt luate în calcul orice fel de venituri – de la salarii, pensii, venituri din activităţi independente, până la dividende, venituri din chirii sau rente viagere. „BRD îşi aşteaptă clienţii atât în unităţile din reţeaua băncii, cât şi pe www.brd.ro, consilierea şi pre-acceptarea fiind posibile inclusiv la TelVerde 0800 803 803”, se precizează într-un comunicat de presă al BRD. 

 

Promoţia Expresso este susţinută de o campanie publicitară la TV, radio şi online, care marchează debutul noii semnături corporate a BRD: „Banca ta.Echipa ta”. Noua platformă de comunicare a băncii, bazată pe ideea de echipă, urmăreşte obiectivul de a construi imaginea BRD într-un mod deopotrivă consistent şi diferenţiator. Creaţia a fost realizată de agenţia Leo Burnett, iar campania media se va desfăşura până pe 8 decembrie.